BMW Z1 Club Nederland

Slotrit Sauerland 2005 - Zondag 28 augustus 2005

Vandaag konden we een klein beetje uitslapen, omdat de planning was om 09.30-10.00 uur te gaan ontbijten. De zon scheen weer heerlijk deze morgen, het zag er prachtig uit.
Toen ik beneden in de ontbijtzaal kwam hoorde ik dat er al een heleboel mensen ontbeten hadden en al op pad waren naar ons 'eindpunt van het weekend': Hotel de Roskam in Rheden. Ze wilden liever eerder vertrekken en wat meer binnendoor wegen nemen dan later vertrekken en veel over de grote weg rijden.
Toen de bestuursvergadering (die om 9uur begonnen was) was afgelopen, zijn de overgebleven Z1's - 15 in totaal, ook vertrokken. Alleen heeft Martin eerst nog even de auto van Ruud en Eva aan de praat moeten krijgen omdat de auto niet wilde starten.

Wij hebben onderweg bij ... nog even een kopje koffie/thee met wat lekkers genomen en daarna alvast afscheid genomen van sommige leden, omdat die niet meegingen naar Rheden. Wij hebben samen met Alie en Bob een stuk keihard over de snelweg gereden - is weleens goed voor de motor - (mooie smoes natuurlijk).

Desondanks kwamen wij als laatste aan in Rheden waar de overigen al heerlijk aan een kop soep en een drankje zaten. Het Hotel had ons in de gezellige 'Boerderij Afdeling' gezet, met de deuren open naar het terras. Het buffet zag er heel goed verzorgd uit en smaakte heerlijk. Na een laatste dank/afscheids woord van Cock gingen de eerste op huis aan.

Het was een voortreffelijk weekend, prima georganiseerd door Cock, Richard, Sonja en Wim en het weer en de ontzettend mooie natuur hebben daar natuurlijk ook hun steentje aan bijgedragen.

Alle 4 heel erg bedankt voor het fantastische slotweekend.

Petra Kooman