BMW Z1 Club Nederland

CABRIODAGEN  AUTOTRON 7 EN 8 APRIL 2001

We mogen rustig stellen dat deze dagen voor onze club een enorm succes zijn geworden waar gezelligheid en het uitwisselen van informatie en wetenswaardigheden weer voorop stonden.

Zaterdag 7 april.

Om negen uur reden de eerste Z1's de hal in waar de firma Hoffmann begon met het uitvoeren van reparaties en het vervangen van het uitlaatsysteem. Het was de hele dag een komen en gaan van Z1's met rond het middag uur een 35 auto's in de hal, een perfect gezicht. Ook de belangstelling van buitenaf was goed, er waren momenten dat er meer bezoekers in de Spijkerhal liepen dan in de andere zaal. De koffie, frisdranken en broodjes, door de club geregeld, vonden de hele dag goed aftrek. Ook de firma Auco deed goede zaken, matten,dashboardkastjes en andere zaken vonden al snel kopers en er moest helaas al vroeg nee worden verkocht.

Al met al een schitterend begin van het weekend.

Zondag 8 april

Voor tien uur (op Zondag!) stonden er al een zevental Z1's in de hal. Dit aantal groeide gestaag en terwijl de eerste rijders met aanhang aan de koffie met cake stonden vulde de hal zich met Z1's. Uiteindelijk stonden er 38 auto's in de hal en het was een drukte van belang ook onze winkel deed goede zaken en dankzij Jolanda en Petra is onze clubkas weer goed aangevuld. De bezoekers aan het Autotron wisten ook de Spijkerhal te vinden en de vele vragen werden door onze leden beantwoord. Een redelijk aantal mensen toonde ook interesse om zelf een Z1 te willen kopen en alles wat nodig is om te weten werd hen verteld.

Ook werd een aantal nuttige zaken afgehandeld, zoals de kascommissie die de boeken van onze penningmeester heeft doorgenomen en akkoord bevonden.

Om ongeveer 13.30 werd een ieder die meeging op de toerrit geinformeerd en werden de groepen ingedeeld. De rit uitgezet door Giles was prima alle soorten wegen en paden hebben we gezien na het eerste gedeelte van ongeveer 2uur was er een pauze voor een versnapering, problemen deden zich bijna niet voor een haperende startblokkering was het grootste euvel dat er was maar ook dit werd uiteindelijk door een medelid verholpen en hierna kon iedereen het tweede gedeelte van de rit vervolgen.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner waar een 25 tal leden voor aan tafel gingen. Kortom een weekend om niet snel te vergeten. Ad-Jan en bestuur prima werk.

Die leden die op deze dagen niet aanwezig waren hebben echt iets gemist maar niets loos volgend jaar doen we het weer.