BMW Z1 Club Nederland

Technische Dagen 2004

 

Ze zitten er weer op, de Technische Dagen voor 2004. De weergoden waren met ons en onder prima omstandigheden hebben we over beide dagen meer dan 100 Z1’s op bezoek gehad.

De “Gallery” in Brummen was twee dagen het decor van de club en we denken dat het geheel weer bijzonder geslaagd was. We hebben gasten mogen ontvangen uit Engeland, België en Duitsland, die onder de indruk waren van de organisatie maar ook van de gezelligheid.

De firma Hoffmann heeft weer een groot aantal reparaties uitgevoerd. Ook was er veel belangstelling voor de firma Auco, die met een voor onze club nieuwe techniek “airbrush” het leder van het interieur weer als nieuw kon krijgen. Rene Visser heeft een aantal demonstraties gegeven van het verwijderen van onderdelen van de Z1. Protech heeft een demonstratie gegeven hoe op de lak van de Z1 echt een goede beschermlaag kan worden aangebracht.

Al met al willen wij de organisatoren Cock Moerkerk en Leon Beenen en natuurlijk ook de firma’s Hoffmann, Auco, ProTech en Rene Visser bedanken voor hun inzet.

De foto's hieromheen geven een indruk van de sfeer van de afgelopen dagen.

 

Het Bestuur.