BMW Z1 Club Nederland

Seizoenafsluiting 22/23 september 2001

Na een moeizame aanloop bleek de animo bij onze leden toch nog aanwezig om aan dit festijn mee te doen, dus kwamen er 23 Z1's naar Beneden-Leeuwen voor de lunch.
    

Met een heerlijk zonnetje boven ons werden er handen geschud en natuurlijk onmiddellijk over de Z1 gesproken deze keer was het hoofdthema "banden".

Na het inschrijven en het in ontvangst nemen van het routeboek heeft een ieder van een prima lunch kunnen genieten helaas begon het tijdens het eten te gieten dus kapjes dicht.

Om 14.00 uur gingen de twee groepen op pad een hele mooie rit door plekjes van Nederland die de meeste van ons onder normale omstandigheden nooit te zien krijgen. ( Alleen daarvoor zou je al meerijden.)

Na een ingelaste stop aan het water en inmiddels betere weersomstandigheden zijn de meeste open de pont op gegaan, daar deze niet zo groot was hebben we dit in etappes moeten doen maar dat is dus de charme van zo'n dag. Na de hergroepering weer op pad tot dat irritante stoplicht dat om de haverklap van rood op groen en weer op rood sprong.
Het tweede deel van de rit was, als dat al kan, nog mooier dan het eerste deel en lekker open hebben we door de Achterhoek gereden.

        

Om ongeveer 18.00 uur kwam de eerste groep aan bij Huis 't Velde een hele mooie locatie waar we de BBQ hadden en waar de kamers waren voor de overnachting. Nadat de overblijvers hun sleutel in ontvangst hadden genomen en hun spullen op de kamer hadden gezet was het tijd voor de bar. Onder het genot van een drankje kwamen de tongen alweer snel los en geloof het of niet , het hoofdthema was de Z1.

Om ongeveer 19,30 begon de BBQ keurig verzorgd en van prima kwaliteit er was voldoende voor iedereen sterker er bleef nog over.

Tijdens het eten had DJ Leon met de charmante assistentie van Fleur voor een lekker stukje achtergrond muziek gezorgd.

Daarna was het party time

Leon absolute klasse perfecte sfeer, verder spreken de foto's voor zich.
De gezelligheid ging door tot de late uurtjes en daarna kon iedereen van een welverdiende nachtrust genieten. De volgende ochtend hebben we nog gezamenlijk van het ontbijt genoten en toen zat het seizoen 2001 erop.

Het was de eerste maal dat wij dit organiseerde maar gelet op de positieve reacties die wij ontvingen zullen wij dit volgend jaar zeker herhalen.

Het bestuur

de uitgebreide versie van het verslag ontvangt u bij uw nieuwsbrief van December 2001