BMW Z1 Club Nederland

Als u lid bent van de club kunt u onderstaande artikelen bestellen; om ze vervolgens bij een rit of bijeenkomst te betalen en mee te nemen.
Ook vermelden wij weleens interessante artikelen die u zelf elders kunt bestellen.

Bestellingen vooraf info@bmwz1.nl.

 

Horloge

In samenwerking met de firma Auco bieden wij prachtige Z1 Club Nederland-horloges aan. Het herenmodel is uitverkocht, het damesmodel is nog beschikbaar.

 

Z1 montagehandleiding op cd-rom

(Nog in beperkte mate te verkrijgen.) De cd bevat foto's van de originele microfiches. Alle onderdelen en montagevoorschriften staan erop. Een van onze leden is in staat geweest de kwaliteit van het geheel erg goed te maken. Buiten de montagehandleiding staat er nog een leuk reclamefilmpje met de Z1 op. Geschikt voor alle soorten computers. De tekst is in het Duits. De prijs voor de cd-rom is € 25.

 

Z1-kentekenplaathouders

 

 

 

 

Afdekhoes voor de Z1

Deze hoezen worden met de hand per model auto op maat gemaakt door een atelier in Italië dat tevens huisleverancier is van o.a. Ferrari, Maserati, Aston Martin, Rolls Royce, Porsche en Mercedes. De hoezen volgen de lijn van de auto, waardoor ze perfect passen en het model van de auto ook in de hoes tot zijn recht komt.
De belangrijkste kenmerken zijn: Goed ademend, flanelzacht van binnen, satijnglans van buiten, verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, incl. BMW-embleem, geschikt voor binnengebruik in droge ruimten, wasbaar in wasmachine.
Kleuren: Wit, beige, rood, bruin, geel, groen, blauw, zwart, paars en grijs.
Bevestigen en verwijderen is simpel. De stof kreukt niet of nauwelijks en als de hoes niet wordt gebruikt berg je hem op in de bijgeleverde tas.
De prijs voor een hoes bedraagt €330, inclusief verzendkosten. Bij bestelling van twee of meer hoezen gaat de prijs omlaag, omdat de verzendkosten dan verdeeld kunnen worden en er enige kwantumkorting kan worden berekend.
Neem bij interesse of vragen contact op met Albert Eefting of de club.